Cafe Vivaldi

Aften Black Angus Bøffer

FRITGÅENDE KØDKVÆG SERVERES NU PÅ VIVALDI

Black Angus oksekød er verdenskendt for smag, mørhed og saftighed pga. 100% naturligt græsbaseret kost. Black Angus får sin saft og mørhed pga. sin marmorering. Kødet modnes op til 8 uger, før det serveres til dig.


Alle retter serveres med valgfri sauce.

(pebersauce, whiskysauce, bearnaisesauce, rødvinssauce.)


OKSEFILET AF BLACK ANGUS

Smagfuld bøf uden fedtkant marineret med hvidløg på grillen. Serveres med årstidens garniture samt dagens kartofler. 195,-


ANGUS RIBEYE

Kraftig marmorering. Bøffen med absolut mest kødsmag. Serveres med årstidens garniture og dagens kartofler. ca. 250 g. 246,-  ca. 350 g. 299,-


ANGUS IRON STEAK

Saftig bøf med fedtkant, der både giver smag og saft. Hertil årstidens garniture og dagens kartofler. 229,-


ANGUS PLANKEBØF

Velsmagende oksefilet anrettet på træfad med kartoffelmos. Serveres med årstidens friske garniture. ca. 250 g. 235,-  ca. 350 g. 285,-


OKSEMØRBRAD

Det fineste stykke kød fra oksen, mør og saftig. Serveres med årstidens garniture og dagens kartofler. 269,-

Se også

Aftenretter

Black Angus Burgers

Black Angus Bøffer

Børneretter

Desserter

Hjemmelavet Suppe

Sandwich

Snacks / Forretter / Salater

Thai Wok

Bordbestilling

Du kan booke dit bord direkte på telefon +45 58 53 29 09

Hent menukort

Hent menukort

Find vej til Vivaldi

Hjemmeside leveret af steffenchristensen.dk